Hofors Hus

Växel 0290-77 18 00

* Pga rådande omständigheter med corona-viruset har kontoret väldigt begränsad bemanning. * Idag har avier för hyran som avser april delats ut. Tyvärr även avier till er som har autogiro. Se vidare info under Nyheter

Västerhöjden

Västerhöjden

Området Västerhöjden ligger ca 0,5 km från centrum. På Västerleden och Granvägen kan du välja mellan lägenheter från 1 rum och kök till de största lägenheterna. Närhet till förskola, äldreomsorg och Hofors kommunhus. 

I området kan du välja ett boende på 55+ där lägenheterna är anpassade för rörelsehindrade, så att man med hiss når sin lägenhet och förråd. Dessa lägenheter har balkong, är utrustade med mikrovågsugn, spishäll, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. En lugn social karaktär med 9 lägenheter från 2 rum (från 60 kvm) och kök till 3 rum och kök (till 100 kvm). Ombyggt år 2004.

Inom gångavstånd finns simhall, ishall, gym, skyttehall med elektroniska skyttetavlor, fotbollsplaner, bmx- och skatehall, motions och elljusspår. Närhet till skogen men goda möjligheter till att plocka svamp och bär.

 

Västerhöjden i Google Maps >>

Översikt Hofors/Torsåker i Google Maps >>