Hofors Hus

Växel 0290-77 18 00

Hyresgästföreningen och Hoforshus AB har träffat överenskommelse om justering av hyror för 2020. Läs vidare under Nyheter.

Jobba med oss.png

Lediga tjänster

2019-06-10

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ekonomichef som vill arbeta i koncernen Hofors kommunhus där beslutsvägarna är korta, påverkans-möjligheterna är större och "tillsammans" är ett ledord. Din del av helheten är att både strategiskt och operativt som ekonomichef leda och delta i arbetet med koncernens ekonomiarbete. Verktyg för detta är exempelvis budget- och prognosarbete, uppföljning samt upprättande av delårsrapporter och årsredovisningar.

Organisatoriskt ingår du i Hoforshus ledningsgrupp och rapporterar till VD i Hoforshus. Du har direkt personalansvar för tre medarbetare på ekonomifunktionen. Vi tror att du brinner för att arbeta med ekonomistyrning och redovisningsfrågor. Du kommer att ansvara för framtagande av årsredovisning för bolagen.

Vem är du

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt annan akademisk utbildning eller erfarenhet som är likvärdig. Kunskap om arbete gällande digitalisering och IT är en naturlig del i din kompetens. Du har i flera år arbetat strategiskt och övergripande med verksamhetsplanering och ekonomisk styrning i större organisationer. Du har erfarenhet av chef- och ledarskap. Det är meriterande med erfarenhet från fastighetssektorn och även från kommunalägda bolag.

För att trivas i rollen och lyckas med uppdraget tror vi att du är bra på att:

  • Samarbeta genom att främja och utveckla andras idéer och dela med dig av din information och expertis.
  • Driva nya initiativ inom och utanför ramarna för ditt eget arbete, samtidigt som du självständigt söker upp nya utmaningar inom arbetet. Samt på egen hand initierar aktiviteter och projekt.
  • Ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska, förutser problem och utvecklar alternativa planer och integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden.
  • Med god kommunikativ förmåga styra verksamheten på ett sätt som skapar delaktighet och engagemang.
  • Arbeta med att ta fram nya rutiner och delta i processer som berör hela företaget

Sista ansökningsdag är 30:e juni, välkommen med din ansökan!

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Hoforshus AB med Experis, en del av ManpowerGroup. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Andersson, 070-854 30 42

Fackliga kontakter

För Vision
Carina Gustafsson
070 - 414 13 70

Kommunal
Mariana Rocka
076 - 147 49 41

 

2019-01-17

Just nu söker vi en medarbetare till vår kundtjänst

https://jobb.blocket.se/ledigt-jobb-i-hofors/Hoforshus/Handl%C3%A4ggare-i-kundservicegruppen/1638822#1