Besök Bostadsförmedlingen - slipp kön

När du behöver en ny bostad, byta bostad eller flytta till något annat boende behöver du komma i kontakt med vår bostadsförmedling. Här nedan hittar du olika alternativ att välja för hjälp med din flytt.

sök ny bostad via hemsidan

Om du inte redan bor hos oss så är det smidigast att skapa ett konto. Då samlar du poäng för varje dag du är registrerad som aktiv sökande. Du behöver bara komma ihåg att gå in på sidan en gång per år för att fortsätta samla poäng.

Om du bara är nyfiken går det att se lediga lägenheter utan att logga in på hemsidan .

Ringa bostadsförmedlingen

Vi nås på telefon 0290-77 18 31 varje vardag mellan kl 10-12. Ibland, som t ex runt månadsskiften, är det svårt att komma fram på telefon eftersom det är många som ringer då. Då kan du mejla oss istället så kan vi ringa upp lite senare.

Mejla bostadsförmedlingen

Det är enkelt att komma i kontakt med oss via mejlen uthyrning@hoforshus.se . Hit kan du skicka frågor om att hyra bostäder hos oss, uppsägning eller be oss ringa upp dig - och bäst av allt: du slipper stå i kö!

Besöka bostadsförmedlingen

Om inget av ovanstående alternativ passar dig är du välkommen att besöka oss på Rönningsgatan 9. Vi tar emot besök till bostadsförmedlingen varje vardag mellan kl 13-15. Ibland är det många som kommer till oss samtidigt och då blir det kö. Anmäl dig i receptionen innan du sätter dig och väntar. Eftersom vi inte kan säga hur lång tid ett besök tar så kan väntan ibland bli lång. Om du istället lämnar dina kontaktuppgifter i receptionen kan vi ringa eller mejla dig så fort vi har möjlighet.

Du kan även boka en besökstid så slipper du vänta i kö.

Välkommen!

Oavsett hur du väljer att kontakta oss så är du varmt välkommen! Vi gör allt för att hjälpa dig hitta ett nytt boende.