Hyr lokaler

Hoforshus äger och förvaltar både affärs- kontors- och industrilokaler. Är du intresserad av att etablera eller utöka din verksamhet så finns det lokaler för olika ändamål runt om i kommunen. På www.objektvision.se Länk till annan webbplats. ser du en del av det som är ledigt just nu.

Kontakt för mer information

Hoforshus AB VD Christian Rickardsson, tel 0290-77 18 39

Entré Hofors VD Kjell Johansson, tel 070-560 75 31

Du når oss även via mejl info@hoforshus.se

Att driva företag i Hofors

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. Läget vid E16 och Rv 68 med Bergslagdiagonalen samt järnvägen skapar stora möjligheter för transporter och pendling. Endast 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun finns framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice.

Här finns förutom ett bra geografiskt läge även industrimark, flexibla och prisvärda lokaler, korta kontaktvägar och intressanta nätverk. I kommunen finns drygt 700 lokala företag som tillsammans representerar de flesta branscher.

I Hofors bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas tillsammans med kommunens ca 9600 invånare.

Tänk att ha sin affärsverksamhet på 10 minuters avstånd från en av Sveriges finaste golfbanor! Har du en affärsidé och funderar på att starta eget är Hofors en bra plats att etablera sig på. Entré Hofors Länk till annan webbplats. finns här för att hjälpa dig med etablering i Hofors.